Valentijnsmenu

14 en 15 februari 2019

 

Hartelijk hapje: tartaar van zalm met gemarineerde komkommer en limoendressing

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Carpaccio van op lage °t gegaarde kalfs met avocadorème en truffeldressing

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Risotto van schorseneren met gebakken schelvishaasje

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Champagnesorbet

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Rosé gebakken chateaubriand met zachte peper-calvadossaus, wintergroenten en gebakken aardappeltjes

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Trifle van yoghurt, mascarpone, bosbessen en vanillecrumble

 ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Menu: 53.00 per persoon

 

All-in: Glaasje cava, aangepaste wijnen, tafelwater en koffie met zoetigheden:

+23.00 pp

 

Aperitief: Huisgin “Nicoty”-tonic +5.30 pp

 

Onze menu's kan u enkel per gezelschap bestellen!

 

On-line reserveren!