Valentijnsmenu

10 – 11 – 14 februari 2018

Enkel op reservatie met vermelding valentijnsmenu!

 

Hartelijk hapje van gemarineerde zalm, kruidenkaas en rode biet

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Carpaccio van “Bleu-blanc deluxe” (100 dagen gerijpte entrecôte) van “Slagerij Verstappen” met eendenlever

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Skreihaasje met garnalensaus, bieslookpuree en zure room

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Champagnesorbet

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Lamsfilet met portosaus, voorjaarsgroenten en gebakken aardappeltjes met rozemarijn en spekjes

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Passionele samensmelting van framboos en chocolade

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Menu: 52.00 per persoon

All-in: Glaasje cava, aangepaste wijnen, tafelwater en koffie met zoetigheden: +23.00 pp

Aperitief: Huisgin “Nicoty”-tonic +5.30 pp

 

Onze menu's kan u enkel per gezelschap bestellen!

On-line reserveren!