Restaurantkaart

Van 17 oktober tot en met 23 december 2018

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.



Voorgerechten

 

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Risotto van paddenstoeltjes en truffel met een kroketje van everzwijn en kalfszwezeriken

17.50

Mousse van huisgerookte victoriabaarsfilet met kruidendressing

14.00

Fazantenpaté met eendenlever, mangochutney en krententoast

15.50

Huisgemaakt kroketjes ham, witlof en Emmentalerkaas

13.50

Huisgemaakte garnaalkroketjes

14.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten  

Hertentournedos met wildjus, wintertooi en huisgemaakte aardappelkroketjes

28.50

Hazenrugfilet met “Grand veneur”, wintertooi en bospaddenstoelenpuree

32.50

Kalkoentournedos met “Max”kriekenbiersaus, groentenstoverij en
huisgemaakte aardappelkroketjes

24.50

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.00

Op vel gebakken zeebaarsfilet met yuzusaus, knolselder, spekjes,
champignons en kruidenpuree

27.50

Gebakken koolvishaasje met graanmosterdsabayon en spinaziepuree

24.50

Verse pasta met zachte “Madras”curry, fijne groenten en krokant gebakken scampi

24.50

Scampi van de chef

24.50

(Veggi) Pasta met paddenstoelen en truffeltapenade

23.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

21.00

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes