Restaurantkaart

Vanaf 5 januari tot en met 17 februari 2019

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.



Voorgerechten  

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Gebakken eendenlever met appelchutney en speculooscrumble

17.50

Gemarineerde zalm met yoghurtdressing en grannysmith appel

15.50

Italiaanse ham met granaatappelpitten en geitenkaas

14.50

Kroketje van champignons met rucola, truffeldressing en parmezaan

14.50

Huisgemaakte garnaalkroketjes

14.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten  

Kalfs “picanha”, gelakt buikspek, Madeirasaus en huisgemaakte kroketjes

28.00

Varkenshaasje, shiitakesaus, savooi, spruit en spekjes met huisgemaakte aardappelkroketjes

25.00

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.50

Kabeljauwhaasje met spinazie, graanmosterdsaus en kruidenpuree

26.00

Zalmfilet met pompoenpuree, witlof en mousseline

25.00

Verse pasta met krokant gebakken scampi, spinazie en pijnboompitjes

24.50

Scampi van de chef

24.50

(Veggi) Pasta met shiitake en truffeltapenade

23.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

21.00

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes