Restaurantkaart

Van 17 juni tot en met 20 augustus 2017
 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.



Voorgerechten  

Cavallion meloen met Italiaanse ham en portodressing

14.00

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Gerookte forel met gemarineerde komkommer, zure room en rode biet

16.00

St-jacobsvruchten met bloemkool, zongedroogde tomaat en rucola

17.50

Kroketje van kip, Madras curry en basmatirijst

15.00

Huisgemaakte kaaskroketjes

12.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten  

Varkenshaasje “Bel'vidha-varken” Provençaalse stijl met

huisgemaakte aardappelkroketjes

24.50

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.00

Entrecote met choronsaus, zomer groenten en verse frieten

27.50

Lamsfilet met portosaus, zomer groenten en huisgemaakte aardappelkroketjes

28.00

Forel met groene kruiden, lookboter, oventomaat en verse frietjes

24.00

Schelvishaasje, witte wijnsaus met yuzu, bladspinazie en tuinkruidenpuree

27.00

Verse pasta met St jacobsvruchten en krokant gebakken scampi, tomaat, spekjes en look

27.50

(Veggi) Pasta ratatouille met parmezaan en rucola

23.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

20.50

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes