Restaurantkaart

Van 3 januari 2018 tot en met 25 februari 2018

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 



Voorgerechten

 

Ambachtelijke paté van “Slagerij Jonckers-Verheyen” met duo van confituren

12.50

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat,
parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Huisgerookte zalm met zure room en garnituren

15.00

Sepia pasta met look, champignons en krokant gebakken scampi

15.50

Kroketjes van koolvis, prei en zachte curry

15.00

Huisgemaakte kaaskroketjes

12.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten

 

Belvidha varkenshaasje met zachte pepersaus, wintergroenten en frietjes

24.50

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.00

Eendenborstfilet met Kriekenbiersaus, knolselderzalf en huisgemaakte kroketjes

26.50

6 weken gerijpte entrecôte van “Slagerij Jonckers-Verheyen”
met warme groenten, bearnaisesaus en verse frieten

32.00

Zalmfilet met spinazie, yuzusaus en aardappelkroketjes

24.50

Kabeljauwhaasje met graanmosterdsaus, witlof en aardappelpuree met bosui

27.00

Verse pasta met pompoenzalf, spekjes en scampi

24.00

Vegi: Verse pasta Quorn en spinazie

24.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

20.50

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes