Restaurantkaart

Van 23 juni tot en met 26 augustus 2018

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.



Voorgerechten  

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

St-jacobsvruchten, bloemkoolzalf en Italiaanse ham

17.50

Carpaccio van komkommer met geitenkaas en granny smith appel

15.00

Tartaar van gerookte makreel en paprika met limoendressing

15.50

Huisgemaakte kaaskroketjes

12.50

Huisgemaakte garnaalkroketjes

14.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten  

Lamsfilet, rozemarijnsaus, zomergroentjes en in de schil gebakken aardappeltjes

28.50

Rosé gebakken entrecote Belgisch wit blauw van “Hoeve Verstappen” met ratatouille en verse frieten

26.00

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.00

Op vel gebakken zalmfilet, spinazie, paprikacoulis en huisbereide aardappelkroketjes

24.50

Op vel gebakken zeebaarsfilet met puree van zongedroogde tomaat en zure room

28.00

Verse pasta met krokant gebakken st jacobsvrucht, scampi, spinazie en look

27.50

Scampi van de chef

24.50

(Veggi) Pasta ratatouille met parmezaan en rucola

23.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

21.00

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes