Restaurantkaart

Van 18 oktober tot en met 23 december 2017
 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.



Voorgerechten

 

Gerookte forel met witlof-appel slaatje

14.00

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Mousse van bosduif met perenchutney en rozijnentoast

14.50

Verse pasta met bospaddenstoelen en truffeltapenade

15.50

Kroketjes van paddenstoelen met sjalot, look en peterselie
op een fris slaatje

15.00

Huisgemaakte kaaskroketjes

12.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten

 

Kalkoentournedos met veenbessensaus, wintergroenten en frietjes

24.50

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.00

Hertentournedos met wildjus, wintertooi en huisgemaakte aardappelkroketjes

28.00

Hazenrugfilet met “Grand veneur”, wintertooi en bospaddenstoelenpuree

32.50

Victoriabaarsfilet met knolselder, champignons, spekjes en aardappelkroketjes

24.50

Op vel gebakken zeebaarsfilet met risotto van bospaddenstoelen

27.00

Verse pasta, scampi, spek, tomaat en look

24.00

Verse pasta met bospaddenstoelen en truffeltapenade

24.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

20.50

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes