Restaurantkaart

Van 23 augustus tot en met 15 oktober 2017
 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 



Voorgerechten

 

Toast met tartaar van gerookte makreel, paprika, ui en korianderdressing

14.00

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Carpaccio van 6 weken gerijpte entrecôte van “Hoeve Verstappen”

16.00

Krokant gebakken scampi op een zalf van wortel, prei en curry

15.50

Kroketjes van geitenkaas en zongedroogde tomaat met komkommersalade

15.00

Huisgemaakte kaaskroketjes

12.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten

 

Speenvarkenfilet met rozemarijn, groentenstoverij en verse frietjes

25.50

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.00

Kalfs Picanha met zachte looksaus, shiitake, groene groenten en
aardappelpuree

27.50

Lamsfilet met rozemarijnsaus, warme groenten en huisgemaakte aardappelkroketjes

28.50

Koolvishaasje met spinazie, paprikacoulis en
huisgemaakte aardappelkroketjes

24.50

Roodbaarsfilet met venkelpuree en mousseline

27.00

Verse pasta, scampi, madrascurry en fijne groenten

27.50

Verse pasta met paddenstoeltjes en truffelolie

23.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

20.50

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes