Restaurantkaart

Van 26 februari tot 19 april 2020

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Voorgerechten

Tartaar van gerookte makreel met paprika, granaatappelpitjes en limoendressing

14.00

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Bordje huisgerookte zalm

16.00

6 weken gerijpte entrecote van Hoeve Verstappen met veenbes, pastinaak en notensla

16.50

St jacobsvrucht met broccolizalf, truffelolie en spekjes

16.50

Huisgemaakte kroketjes van witlof, ham en emmentalerkaas

13.50

Huisgemaakte kaaskroketjes

12.00

Huisgemaakte garnaalkroketjes

14.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00

 

Hoofdgerechten

 

Onglet van “Belgisch wit-blauw rund” Stroganoff met frietjes

24.00

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.50

Parelhoenfilet met krokant gebakken kalfszwezerikken en huisgemaakte aardappelkroketjes

28.50

Op vel gebakken koolvishaas met spinazie, mosterdsaus en peterseliepuree

24.50

Gebakken rode poon met champignons en pernod met kruidenpuree

27.00

Salade met huisgerookte zalm, krokant gebakken scampi en huisgebakken broodjes of aardappelgarnituur naar keuze

22.00

Scampi van de chef met aardappelgarnituur naar keuze

24.50

Verse pasta met krokant gebakken St jacobsvrucht, scampi, spek, tomaat, champignons en knoflook

27.50

(Vegetarisch) Pasta met Quotn, rode curry en spinazie

21.50

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

21.00

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes