Restaurantkaart

Van 29 augustus tot en met 14 oktober 2018

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.



Voorgerechten  

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Gebakken eendenlever met perenchutney en krententoast

17.50

Pekelharing met tomaat en mozzarella

14.00

Italiaanse ham met geitenkaas en kroketje van butternut pompoen

15.50

Huisgemaakte kaaskroketjes

12.50

Huisgemaakte garnaalkroketjes

14.50

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten

 

Kalfspicanha met shiitake en huisbereide aardappelkroketjes

28.50

Varkenshaasje met knolselder, graanmosterdsaus en huisbereide aardappelkroketjes

25.00

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.00

Dorade royale met gevulde aardappel en trostomaat

27.50

Op zijn geheel gebakken forel met groene kruiden, oventomaat en
verse frietjes

24.50

Mediterraanse pasta (tomaat, olijf en look) met gebakken scampi

24.50

Scampi van de chef

24.50

(Veggi) Pasta met paddenstoelen en truffeltapenade

23.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

21.00

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes