Restaurantkaart

Van 05 april tot en met 04 juni 2017
 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.



Voorgerechten

 

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Op lage temperatuur gegaard kalfsgebraad met asperges en tonijnsaus

16.00

Asperges met gebakken pladijsfilet gepocheerd hoeveneitje en grijze garnaaltjes

17.00

Kroket van asperges, huisgerookte zalm en dille

15.00

Huisgemaakte garnaalkroketjes

14.50

Scampi van de chef (portosausje)

14.50

Spinazieslaatje met gepocheerde peer, Italiaanse ham,
parmezaan en vinaigrette van balsamico

12.50

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten

 

Asperges op “Vlaamse wijze” met Italiaanse ham en bieslookpuree

25.50

Asperges met huisgerookte zalm, gepocheerd hoeveneitje, mousseline en bieslookpuree

26.50

Lamsragout van de bout met aardappelkroketjes

24.50

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

24.50

Gebakken pladijsfilet, voorjaarsgroenten, kruidensaus met tomatenblokjes en verse frietjes

24.00

Kabeljauwhaasje, gewokte asperges en mousselinesaus met tuinkruidenpuree

27.50

Pasta met tomaat, spekjes, look en krokant gebakken scampi

24.50

(Veggi) Wok van Quorn met basmatirijst

23.50

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

20.50

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes