Restaurantkaart

Van 16 april tot en met 3 juni 2018

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.



Voorgerechten

 

Carpaccio van licht gekarameliseerd "Wit-blauw rund” met rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas, balsamico en huisgemarineerde olijven

14.50

Truffelham met rucola en gebrande asperges

16.00

Asperges met gebakken pladijsfilet, gepocheerd hoeveneitje
en grijze garnaaltjes

17.50

Kroketje van asperges, dille en huisgerookte zalm

15.50

Huisgemaakte kaaskroketjes

12.50

Huisgemaakte garnaalkroketjes

14.00

Scampi van de chef (portosausje)

15.00

Soep naar het humeur van de chef

6.00



Hoofdgerechten  

Asperges op “Vlaamse wijze” met Italiaanse ham en bieslookpuree

25.50

Asperges met huisgerookte zalm, grijze garnaaltjes, gepocheerd hoeveneitje, mousseline en bieslookpuree

26.50

Kalkoentournedos met primeurgroenten, honing-graanmosterdsaus en kroketjes

23.50

Rundstournedos van “Belgisch witblauw” met warme groenten
en aardappelgarnituur naar keuze

Inclusief: peperroom-, champignonroom- of bearnaisesaus

25.00

Speenvarkenfilet met asperges en kruidenpuree

27.50

Gebakken pladijsfilet met verse tartaar, oventomaat en verse frieten

24.50

Op vel gebakken kabeljauwhaasje met aspergerisotto

27.50

Verse pasta met krokant gebakken scampi, spinazie en look

24.00

Vegi: Verse pasta met Quorn, champignons en knoflook

24.00

Gegratineerde vispan met kreeftensaus en aardappelgarnituur naar keuze

21.00

Aardappelgarnituren: frietjes, puree of huisbereide aardappelkroketjes