Dessertenkaart

Van 18 oktober tot en met 23 december 2017

 

 

Desserts

 

Assortiment van kaasjes 

10.50

Rijsttaart met perzikencoulis

8.00

Huisgemaakte advocaat met vanilleroomijs

8.50

Flensje met appel-karamel-krentenijsroom 

9.00

Dame blanche “new style”

8.00

Vanilleroomijs met bosvruchten 

8.50

Chocolade moelleux met vanilleroomijs en frambozencoulis

8.50

Gebakje van peer en frangipane met ijsroom

8.00

Dessertwijn

Porto rood: Quinto da Crasto Finest Reserve                                             

Perfecte begeleider van gerechten met chocolade!

 

Porto wit:Andresen 10 years old                                                                    

Aroma’s van honing, bloesems en een subtiele houttoets. Hij is zacht van smaak en

de gedroogde fruittoetsen werken uitnodigend. Dit is werkelijk fantastisch!

 

Porto rood: Andresen colheita 1995 special selection                                     

Een krachtige, volle, intens smakende, goed gerijpt Port Uitbundig, rijke geuren.

De smaak is volzoet, rijk, met veel fruit en rozijnen iets karamel, ceder en vanille.

 

Cartagène Chat. Ricardelle, Langeudoc-Roussillon                                       

Likeur op basis van wijn 40jaar rijping op eikenvat zacht rokerig

 

Madeira: Justino’s fine rich reserve 5 years old                                    

5 jaar gelagerd in eiken vaten. Is amberkleurig en heeft een neus vooral aroma’s van

gedroogd fruit. Elegant, zoet en een lange afdronk. Mooie begleider van onze desserts.

 

Madeira: Henriques and Henriques Verdelho 15 Years old                    

De droge tot halfzoete Verdelho heeft een fenomenaal brede en complexe

aromawaaier van vers en gedroogd fruit, kruiden, noten. Grandioze complexiteit in

de smaak.Beschikt over een zeer lange afdronk. Ideaal bij kaasjes!