Dessertenkaart

Van 05 april tot en met 04 juni 2017

Dessertenkaart

 

Assortiment van kaasjes (wijntip *)

10.00

Trifle van aardbeien, plattekaas en crumble (wijntip ***)

7.50

Chocolademousse 

7.00

Gekarameliseerde asperges met aardbeien en sinaasappel

9.00

Dame blanche “new style”

8.00

Huisgemaakt vanilleroomijs met verse aardbeien coulis en slagroom

8.50

Chocolade moelleux met vanilleroomijs en frambozencoulis (wijntip *****)

8.50

Gebakje van peer en frangipane met ijsroom (wijntip ***)

7.50

Dessertwijn

Porto rood: Quinto da Crasto Finest Reserve(**)                                              

Perfecte begeleider van gerechten met chocolade!

 

Porto wit:Andresen 10 years old(***)                                                                    

Aroma’s van honing, bloesems en een subtiele houttoets. Hij is zacht van smaak en

de gedroogde fruittoetsen werken uitnodigend. Dit is werkelijk fantastisch!

 

Porto rood: Andresen colheita 1995 special selection                                     

Een krachtige, volle, intens smakende, goed gerijpt Port Uitbundig, rijke geuren.

De smaak is volzoet, rijk, met veel fruit en rozijnen iets karamel, ceder en vanille.

 

Cartagène Chat. Ricardelle, Langeudoc-Roussillon                                       

Likeur op basis van wijn 40jaar rijping op eikenvat zacht rokerig

 

Madeira: Justino’s fine rich reserve 5 years old                                                 

5 jaar gelagerd in eiken vaten. Is amberkleurig en heeft een neus vooral aroma’s van

gedroogd fruit. Elegant, zoet en een lange afdronk. Mooie begleider van onze desserts.

 

Madeira: Henriques and Henriques Verdelho 15 Years old (*)                     

De droge tot halfzoete Verdelho heeft een fenomenaal brede en complexe

aromawaaier van vers en gedroogd fruit, kruiden, noten. Grandioze complexiteit in

de smaak.Beschikt over een zeer lange afdronk. Ideaal bij kaasjes!