Keuzemenu

Van 26 februari tot 19 april 2020

Tartaar van gerookte makreel met paprika, granaatappelpitjes en limoendressing

of

Kroketjes van witlof, ham en emmentalerkaas

of

Soep naar het humeur van de chef

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Onglet van “Belgisch wit-blauw rund” Stroganoff met frietjes

of

Op vel gebakken koolvishaas met spinazie, mosterdsaus en peterseliepuree

of

Verse pasta met krokant gebakken scampi, spek, tomaat, champignons en knoflook

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Appelstrudel met vanilleroomijs

of

Crème brûlée

of

Assortiment van kaasjes

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Menu: 33.50 per persoon

All-in: Glaasje cava, wijnen, tafelwater en koffie met zoetigheden: +18.50 pp

Aperitief: Huisgin “Nicoty”-tonic +5.30 pp

 

Onze menu's kan u enkel per gezelschap bestellen!