Keuzemenu

Menu tot 14 oktober

 

Hapje van de chef

 

***

Gerookte forel – gemarineerde groentjes – zure room – kruidendressing
of

Toast – Italiaanse ham – roomkaas – zongedroogde tomaat

of

Soep naar het humeur van de chef

of

Vitello tonnato

(5 € supplement)

***

 

Soep naar het humeur van de chef

of

Eendenlever – mango chutney – Kletzenbrood

(9 € supplement )

 

***

Varkenshaasje – graanmosterd “Tierenteyn ” – knolselder – bloemkool –

zelfgemaakte aardappelkroketjes

of

Koolvishaas – spinazie – paprikacoulis – kruidenpuree

of

Verse pasta – scampi – tomaat – champignon – spekjes – look

of

Entrecote “Wit-blauw” Slagerij Verstappen choronsaus – slahart – verse frietjes

(5 € supplement)

 

***

 

Panna cotta – framboos

of

Chocoladefantasie

of

Kaasbordje

*****

3 gangen menu 38 € (VG – HG – D)

4 gangen menu 42 € (VG – TS – HG – D)

 

Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen 17 €

Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 22 €

 

Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!