Keuzemenu

Tot en met 11/01

 

Hapje van de chef

***

Gerookte forelgemarineerde wintergroenten – zure room – toast

of

Kroketjes – witlof – ham – Emmentaler kaas

of

Soep naar het humeur van de chef

of

Everzwijnpaté – wintersla – rozijnentoast – appel-perenchutney
(
6supplement)

***

Soep naar het humeur van de chef

of

Risotto – bospaddenstoelen – kroket van “pulled” wild zwijn

(10 € supplement ) Kan niet als voorgerecht genomen worden!

 

***

Kalkoentournedos – veenbessensaus – spruitjes – knolselder –
zelfgemaakte aardappelkroketjes

of

Roodbaarsfilet – tomatensaus – wortel – kappertjes – venkel-aardappelpuree

of

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

of

Hertentournedos – wildjus – wintertooi – appel – veenbes –
zelfgemaakte aardappelkroketjes

(9supplement)

 

***

Chocolade moelleux – vanilleroomijs

of

Crème brûlée
of

Kaasbordje

*****

3 gangen menu 43 € (VG – HG – D)

4 gangen menu 48 € (VG – TS – HG – D)

 

Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen menu 19 €

Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 25 €

 

Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!

Aanpassingen kunnen enkel als deze bij reservatie zijn doorgegeven!