Keuzemenu
Tot en met 30 november
Hapje van de chef
***
Gepocheerde peer – rucola – spinazie – parmezaan – balsamico (vegi)
of
Couscoussalade – gerookte makreel
of
Soep naar het humeur van de chef
of
Fazantpaté – wintersla- – rozijnentoast – uienconfituur
(6 € supplement)
***
Soep naar het humeur van de chef
of
Risotto – bospaddenstoelen – kroket van “pulled” wild zwijn
(10 € supplement )
***
Varkenshaas – portosaus – spruitjes – knolselder – zelfgemaakte aardappelkroketjes
of
Koolvishaas – pastinaak – wortel – limoen – aardappelpuree
of
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look
of
Hazenrugfilet “grand veneur” – wintertooi – zelfgemaakte aardappelkroketjes
(9 € supplement)
***
Trifle – bosvruchten – speculoos
of
Appelstrudel – vanilleroomijs
of
Kaasbordje
*****
3 gangen menu 41 € (VG – HG – D)
4 gangen menu 46 € (VG – TS – HG – D)
Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen menu 19 €
Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 25 €
Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!