Keuzemenu

Tot 12 oktober

 

Hapje van de chef

 

***

Italiaanse ham – “carpaccio-stijl”

of

Kroket geitenkaas “boer Polle” – zongedroogde tomaat –

komkommersalade – dille dressing

of

Soep naar het humeur van de chef

of

Ambachtelijk gerookte zalm – gemarineerde groenten – zure room – croutons
(
6supplement)

***

Soep naar het humeur van de chef

of

St-jacobsvruchten – bloemkoolcrème - kappertjes

(10 € supplement )

 

***

Duroc varkenshaas – graanmosterd – tomatenblokjes – wortelen – frietjes

of

Zalmfilet – spinazie – paprikacoulis – bieslookpuree

of

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

of

Eendenborstfilet – “Wechelse” honingsaus – warme groenten –
huisgemaakte aardappelkroketjes

(8supplement)

***

 

Panna cotta - frambozencoulis

of

Gebak – peer – frangipane – huisgemaakt ijsroom

of

Kaasbordje

*****

3 gangen menu 41 € (VG – HG – D)

4 gangen menu 46 € (VG – TS – HG – D)

 

Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen 19 €

Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 25 €

 

Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!