Keuzemenu
Keuzemenu
van 25/02 tot 16/04
Hapje van de chef
***
Kroket geitenkaas “boer Polle” – zongedroogde tomaat – komkommersla
of
Mousse huisgerookte Victoriabaars – toast – kruidendressing – gemarineerde groenten
of
Soep naar het humeur van de chef
of
Vitello tonnato – rucola sla
(5 € supplement)
***
Soep naar het humeur van de chef
of
Scampi – tomaat – spinazie – looktoast
(9 € supplement )
***
Onglet – zilverui – spek – tuinkruiden – knolselder – wortel – verse frietjes
of
Kabeljauwhaas – paprikasaus – prei – sojascheut – bieslookpuree
of
Verse pasta – scampi – tomaat – champignon – spekjes – look
of
Kalfstournedos – Wechelse honing – tijm – wintergroenten – zelfgemaakte kroketjes
(6 € supplement)
***
Fantasie – gepocheerde peer – vanille ijs – chocolade
of
Crème brûlée
of
Kaasbordje
*****
3 gangen menu 40 € (VG – HG – D)
4 gangen menu 44 € (VG – TS – HG – D)
Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen 18 €
Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 23 €
Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!