Keuzemenu

Tot en met 30 november

 

Hapje van de chef

 

***

Gepocheerde peer – rucola – spinazie – parmezaan – balsamico (vegi)

of

Couscoussalade – gerookte makreel

of

Soep naar het humeur van de chef

of

Fazantpaté – wintersla- – rozijnentoast – uienconfituur
(
6supplement)

***

Soep naar het humeur van de chef

of

Risotto – bospaddenstoelen – kroket van “pulled” wild zwijn

(10 € supplement )

 

***

Varkenshaas – portosaus – spruitjes – knolselder – zelfgemaakte aardappelkroketjes

of

Koolvishaas – pastinaak – wortel – limoen – aardappelpuree

of

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

of

Hazenrugfilet “grand veneur” – wintertooi – zelfgemaakte aardappelkroketjes

(9supplement)

***

 

Trifle – bosvruchten – speculoos

of

Appelstrudel – vanilleroomijs

of

Kaasbordje

*****

3 gangen menu 41 € (VG – HG – D)

4 gangen menu 46 € (VG – TS – HG – D)

 

Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen menu 19 €

Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 25 €

 

Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!