Keuzemenu
Tot en met 11/01
Hapje van de chef
***
Gerookte forel – gemarineerde wintergroenten – zure room – toast
of
Kroketjes – witlof – ham – Emmentaler kaas
of
Soep naar het humeur van de chef
of
Everzwijnpaté – wintersla – rozijnentoast – appel-perenchutney
(6 € supplement)
***
Soep naar het humeur van de chef
of
Risotto – bospaddenstoelen – kroket van “pulled” wild zwijn
(10 € supplement ) Kan niet als voorgerecht genomen worden!
***
Kalkoentournedos – veenbessensaus – spruitjes – knolselder –
zelfgemaakte aardappelkroketjes
of
Roodbaarsfilet – tomatensaus – wortel – kappertjes – venkel-aardappelpuree
of
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look
of
Hertentournedos – wildjus – wintertooi – appel – veenbes –
zelfgemaakte aardappelkroketjes
(9 € supplement)
***
Chocolade moelleux – vanilleroomijs
of
Crème brûlée
of
Kaasbordje
*****
3 gangen menu 43 € (VG – HG – D)
4 gangen menu 48 € (VG – TS – HG – D)
Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen menu 19 €
Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 25 €
Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!
Aanpassingen kunnen enkel als deze bij reservatie zijn doorgegeven!