Keuzemenu
Tot 12 oktober
Hapje van de chef
***
Italiaanse ham – “carpaccio-stijl”
of
Kroket geitenkaas “boer Polle” – zongedroogde tomaat –
komkommersalade – dille dressing
of
Soep naar het humeur van de chef
of
Ambachtelijk gerookte zalm – gemarineerde groenten – zure room – croutons
(6 € supplement)
***
Soep naar het humeur van de chef
of
St-jacobsvruchten – bloemkoolcrème - kappertjes
(10 € supplement )
***
Duroc varkenshaas – graanmosterd – tomatenblokjes – wortelen – frietjes
of
Zalmfilet – spinazie – paprikacoulis – bieslookpuree
of
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look
of
Eendenborstfilet – “Wechelse” honingsaus – warme groenten –
huisgemaakte aardappelkroketjes
(8 € supplement)
***
Panna cotta - frambozencoulis
of
Gebak – peer – frangipane – huisgemaakt ijsroom
of
Kaasbordje
*****
3 gangen menu 41 € (VG – HG – D)
4 gangen menu 46 € (VG – TS – HG – D)
Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen 19 €
Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 25 €
Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!