Keuzemenu

Tot en met 2 juni 2024

 

Hapje van de chef

 

***

Gerookte forel – aardappel – radijs – zure room – rode ui – kappers
of

Kroket – geitenkaas boer Polle – zongedroogde tomaat – komkommer

of

Soep naar het humeur van de chef

of

Asperges – kruidenham – rucola – truffeldressing

(6supplement)

***

Soep naar het humeur van de chef

of

Asperges – gerookte zalm – mousseline – gepocheerd hoevenei

(10 € supplement )

 

***

Onglet “ Wit-blauw slagerij Verstappen” zilverui – spekjes – voorjaarsgroenten – frietjes

of

Koolvishaas – duo van bloemkool – peterseliepuree – trostomaat

of

Verse pasta – scampi – tomaat – champignon – spekjes – look

of

Duroc varkenshaas – asperges portosaus – zelfgemaakte aardappelkroketjes

(7supplement)

 

***

Chocolade moelleux – vanilleroomijs – frambozencoulis

of

Crème Brûlée

of

Kaasbordje

*****

 

3 gangen menu 40 € (VG – HG – D)

4 gangen menu 45 € (VG – TS – HG – D)

 

Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen 19 €

Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 24 €

 

Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!