Restaurantkaart

Tot en met 2 juni 2024

 

Voorgerechten

Gerookte forel – aardappel – radijs – zure room – rode ui – kappers

17

Asperges – kruidenham – rucola – truffeldressing

20

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd –
huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

18

Soep naar het humeur van de chef

8

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

14

“Home made” zachte curry, groentekroket – rucola – komkommer – tomaat

16

Kroket – geitenkaas boer Polle – zongedroogde tomaat – komkommer

18

Asperges – gerookte zalm – mousseline – gepocheerd hoevenei

23

 

Hoofdgerechten

Onglet “ Wit-blauw slagerij Verstappen” – zilverui – spekjes –
voorjaarsgroenten – frietjes

27

Duroc varkenshaas – asperges – portosaus – zelfgemaakte aardappelkroketjes

34

Lamsfilet – rozemarijn – groentjes – zelfgemaakte aardappelkroketjes

33

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 €

28

Asperges – gerookte zalm – mousseline – gepocheerd ei – peterseliepuree

34

Koolvishaas – duo van bloemkool – peterseliepuree – trostomaat

28

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

27

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

24

Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

27

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven –
rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

23

 

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.