Voorgerechten
Gerookte makreel – aardappel – zure room – boontjes – lente ui – komkommer
|
17
|
(Vegi) Rode biet carpaccio – geitenkaas “boer Polle” – walnoot –
croutons – balsamico – rucola
|
19
|
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan
|
18
|
Slaatje – gerookte zalm – scampi – lookcroutons – truffel mayonaise
|
19
|
Soep naar het humeur van de chef
|
8
|
Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje
|
14
|
(Vegi) “Home made” zachte curry, groentekroketten – rucola – komkommer – tomaat
|
16
|
Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette
|
19
|
Hoofdgerechten
Varkenshaas – rozemarijnsaus – ratatouille – verse frietjes
|
29
|
Lamsfilet – Portosaus – zomergroenten – verse aardappelkroketjes
|
34
|
Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze
pepersaus 3,5 €, champignonroom 3,5 € of bearnaise 4,5 €
|
30
|
Forel – tuinkruiden – verse tartaar – oventomaat – verse frietjes
|
29
|
Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze
|
27
|
(Vegi) Verse pasta – ratatouille
|
25
|
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look
|
26
|
Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze
|
25
|
Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze
|
22
|
Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze
|
27
|
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze
|
23
|
|
Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood
Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Allergenen: informeer u bij ons.
Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.
|