Restaurantkaart

Vanaf 9 januari tot 16 februari

Op 14 februari enkel valentijnsmenu, geen à la carte of keuzemenu!

 

Voorgerechten

Gerookte forel – aardappelsla – radijs – komkomer

17

Kippenwit – rucola – lookcroutons – parmezaan – balsamico

18

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd –
huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

18

Soep naar het humeur van de chef

8

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

14

“Home made” zachte curry, groentekroket – rucola – komkommer – tomaat

16

Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette

18

St jacobvruchten – witlof – zachte “Madras curry” - spekjes

21

 

 

 

Hoofdgerechten

Varkenshaas – champignon – spek – wortel – knolselder – verse frietjes

28

Lamsfilet – portosaus – wintergroenten – zelfgemaakte aardappelkroketjes

33

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 €

29

Koolvishaas – limoensaus – pastinaak – wortel - peterseliepuree

29

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

27

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

24

Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – gerookte Forel – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

27

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

23

 

 

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.