Restaurantkaart

14/01/24

Niet te verkrijgen op 24/25/26/31 december 2023 en 1 januari 2024

 

Voorgerechten

Mousse bosduif – uien confituur – krententoast – wintersla

16

Gerookte forel – zure room – gemarineerde groenten

17

Italiaanse ham – rucola – zon gedroogde tomaat – olijf – parmezaan

16

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

17

Soep naar het humeur van de chef

8

Kroketje van “pulled” everzwijn – risotto – bospaddenstoel – truffel

20

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

13

“Home made” zachte curry, groentekroket – rucola – komkommer – tomaat

16

Zelfgemaakte kroketten – grijze garnaal – slaatje

17

 

 

Hoofdgerechten

Hertentournedos – rode wijnsaus – wintergroenten – aardappelkroketjes

32

Hazenrugfilet – “Grand veneur” – wintergarnituur – aardappelkroketjes

34

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 €

28

Varkenshaas – graanmosterdsaus – wintergroentjes – verse frieten

26

Koolvishaas – duglere – knolselder – champignon – peterseliepuree

27

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

26

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

24

Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

27

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

23

 

 

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.