Restaurantkaart
vanaf 19 oktober tot 5 januari
Niet te verkrijgen op 24, 25, 26, 31/12 en 1/1!
Scampi cocktail |
17 |
Carpaccio van Italiaanse ham – geitenkaas – rucola – balsamico |
18 |
Wildpaté – wintersla – krententoast – “home made” perenchutney |
18 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – |
18 |
Soep naar het humeur van de chef |
8 |
Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje |
14 |
“Home made” zachte curry, groentekroket – rucola – komkommer – tomaat |
16 |
Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette |
19 |
Kroket van pulled everzwijn – tartaar rode biet – truffelmayonaise |
22 |
|
|
Hoofdgerechten
|
Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood
Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Allergenen: informeer u bij ons.
Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.