Restaurantkaart
Tot 12 oktober
Voorgerechten
Italiaanse ham – “carpaccio-stijl” |
19 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – |
18 |
Ambachtelijk gerookte zalm – gemarineerde groenten – zure room – croutons |
21 |
Soep naar het humeur van de chef |
8 |
Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje |
14 |
Kroket geitenkaas ‘boer Polle’ – zongedroogde tomaat – komkommersalade – |
16 |
Scampi - saus van de chef (witte porto-look) |
17 |
Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette |
19 |
St-jacobsvruchten – bloemkoolcrème - kappertjes |
23 |
|
|
Hoofdgerechten
Duroc varkenshaas – graanmosterd – tomatenblokjes – wortelen – frietjes |
29 |
Eendenborstfilet – “Wechelse” honingsaus – warme groenten – |
34 |
Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze pepersaus 3,5 €, champignonroom 3,5 € of bearnaise 4,5 € |
30 |
Zalmfilet – spinazie – paprikacoulis – bieslookpuree |
29 |
Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze |
27 |
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look |
26 |
Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze |
25 |
(Vegi) Salade – geitenkaas – honing – aardappelgarnituur naar keuze |
22 |
Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze |
27 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze |
24 |
|
|
Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood
Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Allergenen: informeer u bij ons.
Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.