Restaurantkaart
Vanaf 25/02 tot 16/04
Voorgerechten
Mousse huisgerookte Victoriabaars – toast – kruidendressing – gemarineerde groenten |
16 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan |
16.5 |
Scampi – tomaat – spinazie – looktoast |
19 |
Soep naar het humeur van de chef |
7.5 |
Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje |
13 |
Zelfgemaakte kroketten – grijze garnaal – slaatje |
17 |
Kroket geitenkaas “boer Polle” – zongedroogde tomaat – komkommersla |
17 |
Hoofdgerechten
Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 € |
27.5 |
Onglet – zilverui – spek – tuinkruiden – knolselder – wortel – verse frietjes |
27 |
Kalfstournedos – Wechelse honing – tijm – wintergroenten – zelfgemaakte kroketjes |
32 |
Kabeljauwhaas – paprikasaus – prei – sojascheut – bieslookpuree |
28 |
Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze |
26 |
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look |
26 |
Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze |
23.5 |
Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze |
22 |
Salade – huisgerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze |
26.5 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze |
23 |
Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood
Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Allergenen: informeer u bij ons.
Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.