Restaurantkaart

vanaf 19 oktober tot 5 januari

Niet te verkrijgen op 24, 25, 26, 31/12 en 1/1!

 

Scampi cocktail

17

Carpaccio van Italiaanse ham – geitenkaas – rucola – balsamico

18

Wildpaté – wintersla – krententoast – “home made” perenchutney

18

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd –
huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

18

Soep naar het humeur van de chef

8

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

14

“Home made” zachte curry, groentekroket – rucola – komkommer – tomaat

16

Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette

19

Kroket van pulled everzwijn – tartaar rode biet – truffelmayonaise

22

 

 

 

Hoofdgerechten

Kalkoentournedos – wintergroenten – kriekenbiersaus – zelfgemaakte aardappelkroketjes

28

Hertentournedos – wildjus – wintertooi – zelfgemaakte aardappelkroketjes

34

Hazenrugfilet “grand veneur” – wintertooi- zelfgemaakte aardappelkroketjes

38

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 €

29

Lengfilet – knolselder – spekjes – champignons – bieslookpuree

29

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

27

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

25

Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

27

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

23

 

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.