Restaurantkaart

Tot en met 30 november

 

Voorgerechten

(vegi) Gepocheerde peer – rucola – spinazie – parmezaan – balsamico

17

Couscoussalade – gerookte makreel

18

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

18

Fazantpaté – wintersla- – rozijnentoast – uienconfituur

19

Soep naar het humeur van de chef

8

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

15

Zelfgemaakte kroketten geitenkaas ‘boer Polle’ – zongedroogde tomaat – slaatje

17

Huisgemaakte kroketten – scampi – tomaat – paprika – courgette – slaatje

19

Risotto – bospaddenstoelen – kroket van “pulled” wild zwijn

23

 

 

 

Hoofdgerechten

Varkenshaas – portosaus – spruitjes – knolselder – zelfgemaakte aardappelkroketjes

29

Hertentournedos – wildjus – wintertooi – zelfgemaakte aardappelkroketjes

36

Hazenrugfilet “grand veneur” – wintertooi – zelfgemaakte aardappelkroketjes

38

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3,5 €, champignonroom 3,5 € of bearnaise 4,5 €

30

Koolvishaas – pastinaak – wortel – limoen – aardappelpuree

29

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

27

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

25

(Vegi) Salade – geitenkaas – honing – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

27

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

24

 

 

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,

vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.