Restaurantkaart
Vanaf 9 januari tot 16 februari
Op 14 februari enkel valentijnsmenu, geen à la carte of keuzemenu!
Voorgerechten
Gerookte forel – aardappelsla – radijs – komkomer |
17 |
Kippenwit – rucola – lookcroutons – parmezaan – balsamico |
18 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – |
18 |
Soep naar het humeur van de chef |
8 |
Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje |
14 |
“Home made” zachte curry, groentekroket – rucola – komkommer – tomaat |
16 |
Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette |
18 |
St jacobvruchten – witlof – zachte “Madras curry” - spekjes |
21 |
|
|
Hoofdgerechten
Varkenshaas – champignon – spek – wortel – knolselder – verse frietjes |
28 |
Lamsfilet – portosaus – wintergroenten – zelfgemaakte aardappelkroketjes |
33 |
Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 € |
29 |
Koolvishaas – limoensaus – pastinaak – wortel - peterseliepuree |
29 |
Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze |
27 |
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look |
26 |
Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze |
24 |
Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze |
22 |
Salade – gerookte Forel – scampi – aardappelgarnituur naar keuze |
27 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze |
23 |
|
|
Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood
Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Allergenen: informeer u bij ons.
Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.