Restaurantkaart

Tot 12 oktober

 

Voorgerechten

Italiaanse ham – “carpaccio-stijl”

19

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd –
huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

18

Ambachtelijk gerookte zalm – gemarineerde groenten – zure room – croutons

21

Soep naar het humeur van de chef

8

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

14

Kroket geitenkaas ‘boer Polle’ – zongedroogde tomaat – komkommersalade –
dille dressing

16

Scampi - saus van de chef (witte porto-look)

17

Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette

19

St-jacobsvruchten – bloemkoolcrème - kappertjes

23

 

 

 

Hoofdgerechten

Duroc varkenshaas – graanmosterd – tomatenblokjes – wortelen – frietjes

29

Eendenborstfilet – “Wechelse” honingsaus – warme groenten –
huisgemaakte aardappelkroketjes

34

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3,5 €, champignonroom 3,5 € of bearnaise 4,5 €

30

Zalmfilet – spinazie – paprikacoulis – bieslookpuree

29

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

27

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

25

(Vegi) Salade – geitenkaas – honing – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

27

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

24

 

 

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,

vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.