Restaurantkaart

Vanaf 25/02 tot 16/04

Voorgerechten

 

Mousse huisgerookte Victoriabaars – toast – kruidendressing – gemarineerde groenten

16

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

16.5

Scampi – tomaat – spinazie – looktoast

19

Soep naar het humeur van de chef

7.5

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

13

Zelfgemaakte kroketten – grijze garnaal – slaatje

17

Kroket geitenkaas “boer Polle” – zongedroogde tomaat – komkommersla

17

 

Hoofdgerechten

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 €

27.5

Onglet – zilverui – spek – tuinkruiden – knolselder – wortel – verse frietjes

27

Kalfstournedos – Wechelse honing – tijm – wintergroenten – zelfgemaakte kroketjes

32

Kabeljauwhaas – paprikasaus – prei – sojascheut – bieslookpuree

28

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

26

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

23.5

Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – huisgerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

26.5

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

23

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,

vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.