Restaurantkaart
Tot en met 11/01
Voorgerechten
|
Gerookte forel – gemarineerde wintergroenten – zure room – toast
|
18
|
|
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan
|
18
|
|
Everzwijnpaté – wintersla – rozijnentoast – appel-perenchutney
|
19
|
|
Soep naar het humeur van de chef
|
8
|
|
Kroketjes – witlof – ham – Emmentaler kaas
|
18
|
|
Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje
|
15
|
|
Zelfgemaakte kroketten geitenkaas ‘boer Polle’ – zongedroogde tomaat – slaatje
|
17
|
|
Huisgemaakte kroketten – scampi – tomaat – paprika – courgette – slaatje
|
19
|
|
Risotto – bospaddenstoelen – kroket van “pulled” wild zwijn
|
23
|
|
Hoofdgerechten
|
Kalkoentournedos – veenbessensaus – spruitjes – knolselder –
zelfgemaakte aardappelkroketjes
|
28
|
|
Hertentournedos – wildjus – wintertooi – appel – veenbes – zelfgemaakte aardappelkroketjes
|
36
|
|
Hazenrugfilet “grand veneur” – wintertooi – zelfgemaakte aardappelkroketjes
|
38
|
|
Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze
pepersaus 3,5 €, champignonroom 3,5 € of bearnaise 4,5 €
|
30
|
|
Roodbaarsfilet – tomatensaus – wortel – kappertjes – venkel – aardappelpuree
|
29
|
|
Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze
|
27
|
|
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look
|
26
|
|
Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze
|
25
|
|
(Vegi) Salade – geitenkaas – honing – aardappelgarnituur naar keuze
|
22
|
|
Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze
|
27
|
|
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze
|
24
|
|
|
|
|
Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood
Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Allergenen: informeer u bij ons.
Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.