Restaurantkaart

 Tot 17 augustus

 

Voorgerechten

Gerookte makreel – aardappel – zure room – boontjes – lente ui – komkommer

17

(Vegi) Rode biet carpaccio – geitenkaas “boer Polle” – walnoot –
croutons – balsamico – rucola

19

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

18

Slaatje – gerookte zalm – scampi – lookcroutons – truffel mayonaise

19

Soep naar het humeur van de chef

8

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

14

(Vegi) “Home made” zachte curry, groentekroketten – rucola – komkommer – tomaat

16

Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette

19

 

Hoofdgerechten

Varkenshaas – rozemarijnsaus – ratatouille – verse frietjes

29

Lamsfilet – Portosaus – zomergroenten – verse aardappelkroketjes

34

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3,5 €, champignonroom 3,5 € of bearnaise 4,5 €

30

Forel – tuinkruiden – verse tartaar – oventomaat – verse frietjes

29

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

27

(Vegi) Verse pasta – ratatouille

25

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

25

Salade – geitenkaas – spek – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

27

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

23

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.