Wildmenu

Van 16 oktober tot 22 december 2019

Proevertje

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Mousse van bosduif met veenbessen

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Witlofroomsoep met gerookte eend

of

Risotto van shiitake en truffel met een huisgemaakt kroketje van everzwijn

(supplement 8€)

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Tournedos van hert met een sausje van Luikse stroop en balsamico, wintertooi en huisgemaakte aardappelkroketjes

of

Hazenrugfilet met grand veneur, wintertooi en huisgemaakte aardappelkroketjes

(supplement 7€)

of

Zeebaarsfilet met zeekraal en pastinaakpuree

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Flensje met appelkrenten ijsroom en Calvadossaus

of

Assortiment van kaasjes

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Menu: 44.00 per persoon

All-in: Glaasje cava, aangepaste wijnen, tafelwater en koffie met zoetigheden:
+23.00 pp

Aperitief: Huisgin “Nicoty”-tonic +5.30 pp

 

Onze menu’s kan u enkel per gezelschap bestellen!