Suggestiemenu

Van 26 februari tot 19 april 2020

Niet te verkrijgen op 11-12-13 april!

Proevertje

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

6 weken gerijpte entrecote van Hoeve Verstappen met veenbes,
pastinaak
en notensla

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Preisoep met huisgerookte zalm

of

St-jacobsvrucht met broccolizalf, truffelolie en spekjes (supplement 8€)

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Parelhoenfilet met krokant gebakken kalfszwezerikken en huisgemaakte aardappelkroketjes

of

Gebakken rode poon met champignons en pernod met kruidenpuree

▪ ▪ ▪ ▪

Flensje gevuld met pasteibakkersroom en warme chocoladesaus

of

Assortiment van kaasjes

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Menu: 44.00 per persoon

All-in: Glaasje cava, aangepaste wijnen, tafelwater en koffie met zoetigheden: +23.00 pp

Aperitief: Huisgin “Nicoty”-tonic +5.30 pp

 

Onze menu’s kan u enkel per gezelschap bestellen!