Restaurantkaart
Tot en met 30 november
Voorgerechten
(vegi) Gepocheerde peer – rucola – spinazie – parmezaan – balsamico |
17 |
Couscoussalade – gerookte makreel |
18 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan |
18 |
Fazantpaté – wintersla- – rozijnentoast – uienconfituur |
19 |
Soep naar het humeur van de chef |
8 |
Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje |
15 |
Zelfgemaakte kroketten geitenkaas ‘boer Polle’ – zongedroogde tomaat – slaatje |
17 |
Huisgemaakte kroketten – scampi – tomaat – paprika – courgette – slaatje |
19 |
Risotto – bospaddenstoelen – kroket van “pulled” wild zwijn |
23 |
|
|
Hoofdgerechten
Varkenshaas – portosaus – spruitjes – knolselder – zelfgemaakte aardappelkroketjes |
29 |
Hertentournedos – wildjus – wintertooi – zelfgemaakte aardappelkroketjes |
36 |
Hazenrugfilet “grand veneur” – wintertooi – zelfgemaakte aardappelkroketjes |
38 |
Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze pepersaus 3,5 €, champignonroom 3,5 € of bearnaise 4,5 € |
30 |
Koolvishaas – pastinaak – wortel – limoen – aardappelpuree |
29 |
Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze |
27 |
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look |
26 |
Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze |
25 |
(Vegi) Salade – geitenkaas – honing – aardappelgarnituur naar keuze |
22 |
Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze |
27 |
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauwrund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze |
24 |
|
|
Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood
Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden,
vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Allergenen: informeer u bij ons.
Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.