Vergaderzaal

U bent opzoek naar de geschikte locatie voor uw zakelijke meeting?
 
Op 2 minuten van afrit 21 van de E 34 Antwerpen / Eindhoven bieden wij u een stijlvolle locatie te midden van een bosrijke omgeving.U kan ons vanuit Herentals, Antwerpen, Turnhout en Hoogstraten op een 15 tal minuten bereiken, waar aangekomen wij u ruime parkeergelegenheid bieden. De industrieterreinnen van Beerse, Oostmalle en Westmalle bevinden zich op een 5 à 10 minuten van onze vergaderzaal.
 
Graag stellen wij u onze vergaderzaal voor. Deze leent zich ideaal voor het ontvangen van uw zakenpartners voor vergaderingen, product-voorstellingen en al uw andere zakelijke meetings.
De stijlvolle inrichting, volop daglicht met mogelijkheid tot verduistering en een apart terras voor de nodige adempauze zijn maar enkele troeven om uw gasten op een professionele wijze te ontvangen.
Voor het zo helder mogelijk brengen van uw informatie, ideeën en argumentatie bieden wij u een breed gamma presentatie en projectiemateriaal aan.  Tot ons standaard pakket behoren een beamer, projectiescherm, flip-over en wifi internet.  Op aanvraag voorzien wij nog een extra flip-over, versterker en DVD-speler.
Om uw gasten het zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij u niet alleen stijlvolle vergaderonderleggers met pen en papier. Onze keuken staat immers steeds garant voor kwaliteit of het nu gaat om een verfijnd ontbijt, een heerlijke lunch of een exquise diner het zal steeds uw conferentie ondersteunen tot één professioneel geheel.
 
Onze vergaderzaal biedt ruimte aan:
  • Max. 80 p. in receptiestijl
  • Max. 60 p. in theaterstijl
  • Max. 45 p. in U-stijl (binnen en buiten zijde)
  • Max 30p.in U stijl (enkel buiten zijde)
  • Max. 30 p in blokstijl
  • Max. 24 p in schoolstijl
  •  
Graag staan wij u vrijblijvend te woord voor verdere informatie of ontvangen wij u om uw seminarie te bespreken,
Tel: 03/312.36.82
Klik hier om onze seminariebrochure vrijblijvend aan te vragen.
 

Aparte rookruimte

Onze zaak is geheel rookvrij "conform de wet 01-01-2007"
Wij bieden u wel de mogelijkheid om binnen in onze aparte rookruimte te roken.