Dinnerevent: Lekker Kempisch met bier!

Vrijdag 27 september, ontvangst vanaf 19 uur.

 

Huisgemarineerde zalm – rode biet - gin – sinaas – zure room

Aperitief: Nicoty gin – Fever tree

* * * * *

 

Geitenkaas boer polle – Wechelse honing – worst met Westmalle trappistenkaas

BIER: Duchesse de Bourgogne

* * * * *

 

Butternut pompoensoep – Kempisch spek

* * * * *

 

Sint-jacobsvrucht - Zwarte pens – pastinaakcrème – pastinaakchips – cashewnoot

Bier: Lils Zeggebier

* * * * *

 

Sorbet van Witte ter Zande

* * * * *

 

Chateaubriand Witblauw rund Verstappen” – bloemkool - trippel Heymans - dragon zelfgemaakte kroketjes

Bier: Trippel Heymans

* * * * *

 

Sabayon – Kempisch Goud – kaneelflensje - home made ijsroom

* * * * *

 

Koffie of thee met versnaperingen

* * * * *
 

85 euro pp.

(incl: Gin-tonic, aangepaste bieren*, tafelwater en koffie of thee)

* U lust niet graag bier, dan schenken wij u graag een glaasje wijn.

 

De bieren worden u aan tafel voorgesteld door

Davy Van Laer van ThuisBrouwerij FloRik

 

RESERVEREN: 03/312.36.82

 

Een samenwerking tussen:

Thuisbrouwerij FloRik

Restaurant Nicoty