Dinnerevent: Lekker Kempisch met bier!
Vrijdag 27 september, ontvangst vanaf 19 uur.
Huisgemarineerde zalm – rode biet - gin – sinaas – zure room
Aperitief: Nicoty gin – Fever tree
* * * * *
Geitenkaas boer polle – Wechelse honing – worst met Westmalle trappistenkaas
BIER: Duchesse de Bourgogne
* * * * *
Butternut pompoensoep – Kempisch spek
* * * * *
Sint-jacobsvrucht - Zwarte pens – pastinaakcrème – pastinaakchips – cashewnoot
Bier: Lils Zeggebier
* * * * *
Sorbet van Witte ter Zande
* * * * *
“Chateaubriand “Witblauw rund Verstappen” – bloemkool - trippel Heymans - dragon zelfgemaakte kroketjes
Bier: Trippel Heymans
* * * * *
Sabayon – Kempisch Goud – kaneelflensje - home made ijsroom
* * * * *
Koffie of thee met versnaperingen
* * * * *
85 euro pp.
(incl: Gin-tonic, aangepaste bieren*, tafelwater en koffie of thee)
* U lust niet graag bier, dan schenken wij u graag een glaasje wijn.
De bieren worden u aan tafel voorgesteld door
Davy Van Laer van ThuisBrouwerij FloRik
RESERVEREN: 03/312.36.82
Een samenwerking tussen:
Thuisbrouwerij FloRik
Restaurant Nicoty