Dinnerevent: Wechelculinair

Graag stellen wij u deze avond de ambachtelijke culinaire specialiteiten van Wechelderzande voor!

Vrijdagavond 29 november 2019

@Restaurant Nicoty

 

Huisgerookte zalm “Nicoty” met zure room en pijpajuin

Pastrami “Slagerij Jonkers-Verheyen” met gel van pickles

Preisoep met nootham “Slagerij Jonkers-Verheyen”

APERITIEF: Nicoty Gin-tonic

***

Ambachtelijk bereide paté met DronkAerts bier “Slagerij Jonkers-Verheyen”en ui-kriekenbier confituur

BIER: Rodenbach Grand Cru

***

Zeebaarsfilet met botersausje van Witbier “ThuisBrouwerij FloRik”,
rucolapuree en een koekje van gedroogde ham “Slagerij Jonkers-Verheyen”

BIER: Witte der Zande ThuisBrouwerij FloRik

***

6 weken gerijpte entrecote “Slagerij Jonkers-Verheyen” met pastinaakpuree, geglaceerde wortel, ajuinringen, crumble van cashewnoten,
sausje van DronkAerts en appelstroop met huisgemaakte aardappelkroketjes

BIER: DronkAerts ThuisBrouwerij FloRik

***

Chocolade dessert

BIER: WinterHert ThuisBrouwerij FloRik

***

Koffie of thee met versnaperingen

65 euro pp.(incl: Gin-tonic, aangepaste bieren*, tafelwater en koffie of thee)

* U lust niet graag bier, dan schenken wij u graag een glaasje wijn.

 

De bieren worden u aan tafel voorgesteld door Davy Van Laer van ThuisBrouwerij FloRik

 

RESERVEREN: 03/312.36.82

 

Een samenwerking tussen:

Thuisbrouwerij FloRik

Slagerij Jonkers - Verheyen

Restaurant Nicoty