Dinnerevent: Wechelculinair
Graag stellen wij u deze avond de ambachtelijke culinaire specialiteiten van Wechelderzande voor!
Vrijdagavond 29 november 2019
@Restaurant Nicoty
Huisgerookte zalm “Nicoty” met zure room en pijpajuin
Pastrami “Slagerij Jonkers-Verheyen” met gel van pickles
Preisoep met nootham “Slagerij Jonkers-Verheyen”
APERITIEF: Nicoty Gin-tonic
***
Ambachtelijk bereide paté met DronkAerts bier “Slagerij Jonkers-Verheyen”en ui-kriekenbier confituur
BIER: Rodenbach Grand Cru
***
Zeebaarsfilet met botersausje van Witbier “ThuisBrouwerij FloRik”,
rucolapuree en een koekje van gedroogde ham “Slagerij Jonkers-Verheyen”
BIER: Witte der Zande ThuisBrouwerij FloRik
***
6 weken gerijpte entrecote “Slagerij Jonkers-Verheyen” met pastinaakpuree, geglaceerde wortel, ajuinringen, crumble van cashewnoten,
sausje van DronkAerts en appelstroop met huisgemaakte aardappelkroketjes
BIER: DronkAerts ThuisBrouwerij FloRik
***
Chocolade dessert
BIER: WinterHert ThuisBrouwerij FloRik
***
Koffie of thee met versnaperingen
65 euro pp.(incl: Gin-tonic, aangepaste bieren*, tafelwater en koffie of thee)
* U lust niet graag bier, dan schenken wij u graag een glaasje wijn.
De bieren worden u aan tafel voorgesteld door Davy Van Laer van ThuisBrouwerij FloRik
RESERVEREN: 03/312.36.82
Een samenwerking tussen:
Thuisbrouwerij FloRik
Slagerij Jonkers - Verheyen
Restaurant Nicoty