Keuzemenu
Tot en met 2 juni 2024
Hapje van de chef
***
Gerookte forel – aardappel – radijs – zure room – rode ui – kappers
of
Kroket – geitenkaas boer Polle – zongedroogde tomaat – komkommer
of
Soep naar het humeur van de chef
of
Asperges – kruidenham – rucola – truffeldressing
(6 € supplement)
***
Soep naar het humeur van de chef
of
Asperges – gerookte zalm – mousseline – gepocheerd hoevenei
(10 € supplement )
***
Onglet “ Wit-blauw slagerij Verstappen” – zilverui – spekjes – voorjaarsgroenten – frietjes
of
Koolvishaas – duo van bloemkool – peterseliepuree – trostomaat
of
Verse pasta – scampi – tomaat – champignon – spekjes – look
of
Duroc varkenshaas – asperges – portosaus – zelfgemaakte aardappelkroketjes
(7 € supplement)
***
Chocolade moelleux – vanilleroomijs – frambozencoulis
of
Crème Brûlée
of
Kaasbordje
*****
3 gangen menu 40 € (VG – HG – D)
4 gangen menu 45 € (VG – TS – HG – D)
Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen 19 €
Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 24 €
Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!