Paasmenu

Van 20 tot en met 22 april 2019

 

Hapje: roerei – dille - huisgerookte zalm

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Rundscarpaccio “Wit-blauw rund” met eendenlever en truffelmayonaise

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Asperges met gerookte forel, mousseline en basilicum dressing

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Sorbet

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Lamsfilet met rozemarijnsaus, lente groenten en gebakken aardappeltjes

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Paasfantasie

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Menu: 52.00€ per persoon

 

All-in: Glaasje cava, aangepaste wijnen, tafelwater en koffie met zoetigheden:
+23.00 pp

 

Aperitief: Huisgin “Nicoty”-tonic +5.30 pp

 

Onze menu's kan u enkel per gezelschap bestellen!