Paasmenu
Van 11 april tot 13 april 2020
Proevertje: bloemkoolmousse met grijze garnaaltjes
▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Rundertartaar met truffelmayonaise en radijs
▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Doperwtensoep met gerookte room en crumble van spek
of
Asperge met sinaasappelbotersaus, gepocheerd ei en onze huisgerookte zalm
(supplement 8€)
▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Lamsfilet met lentegroenten en in schil gebakken aardappeltjes
▪ ▪ ▪ ▪
Paasfantasie
▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Menu: 45.00 per persoon
All-in: Glaasje cava, aangepaste wijnen, tafelwater en koffie met zoetigheden:
+23.00 pp
Aperitief: Huisgin “Nicoty”-tonic +5.30 pp
Onze menu's kan u enkel per gezelschap bestellen!