Paasmenu

Van 31 maart tot 2 april 2018

 

Trio van hapkes

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Krokant gebakken scampi met structuren van bloemkool en Italiaanse ham

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Voorjaarssoepje van prei, peultjes en broccoli

of

Asperges met gepocheerd hoevenei, huisgerookte zalm en mousseline

(supplement 8€)

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Sorbet

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Rosé gebakken chateaubriand met primeurgroenten, madeirasaus
en gebakken aardappeltjes

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Paasfantasie

▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Menu: 44.00 per persoon

All-in: Glaasje cava, aangepaste wijnen, tafelwater en koffie met zoetigheden: +23.00 pp

Aperitief: Huisgin “Nicoty”-tonic +5.30 pp

 

Onze menu's kan u enkel per gezelschap bestellen!