Afhaal - traiteur

 

Afhaal recepties - Afhaal buffetten - Afhaal menu’s

Tijdens de feestdagen (24,25,26,31 decemer en 1 januari) is enkel ons eindejaarsafhaalmenu te verkrijgen!!! Klik hier voor info.

 

Onze afhaalformules zijn steeds:

-          van verse producten met de nodige zorg en vakkennis in eigen keuken bereid

-          eenvoudig op te warmen of kunnen eventueel warm afgehaald worden

-          incl. een gedetailleerde omschrijving voor het opwarmen van de gerechten

-          menu’s en buffetten kunnen steeds naar uw wensen en inzicht worden aangepast

-          buffetten zijn indien nodig steeds voorzien van warmhoudschalen

-          het door ons uitgeleende materiaal hoeft u niet af te wassen. De vaat  doen wij graag voor u.

 

Afhaal receptie/aperitief formule

 

Receptie/aperitief formule

- Mini-cocktail met grijze garnaaltjes

- Glaasje gevuld met huisbereide vismousse

- Satés van meloen en Italiaanse ham

- Mini- visterrine

- Assortiment van (4) prik hapjes 

9.50,- Euro per persoon

 

Deze formule is uitbreidbaar met volgende huisgemaakte hapjes:

Koud:
Carpaccio van zalm 2.20 Euro per stuk
Carpaccio van witblauw rund 2.50 Euro per stuk

Warm:
Mini-worstenbroodjes 1.20,- Euro per stuk
Quiche Lorraine 1.20,- Euro per stuk
Quiche van prei en schots gerookte zalm 1.40,- Euro per stuk
Lepelhapje ½ Scampi chef (zoete portosaus) 2.20,- Euro per stuk

 

Op deze formule geven wij een korting van 

- 5%  bij een bestelling van meer dan 30 personen

- 10%  bij een bestelling van meer dan 50 personen

 

De hapjes zijn kant en klaar, kunnen zo geserveerd worden. 

Het gebruikte materiaal en plateaus kan u zo terugbrengen.  Wij doen graag de vaat voor u.

Gelieve uw bestelling min. 7 dagen op voorhand te plaatsen.

 

Afhaalbuffetten

 

Koud buffet  (vanaf 12 personen te bestellen)

- Terrine van zalm en zonnevis

- Italiaanse ham met meloen

- Perziken gevuld met tonijnsla

- Tomaatjes gevuld met grijze garnaal

- Varkensgebraad met mosterddressing

- Gerookte forelfilet

- Gevulde eitjes

- Assortiment van koude groenten aangevuld met aardappelsalade, pastasalade, mayonaise, cocktailsaus en remouladesaus 

- Assortiment van huisgebakken broodjes

27.90,- Euro per persoon

 

Koud en warm buffet (vanaf 20 personen te bestellen)

- Soep naar het humeur van de chef

- Terrine van zalm en zonnevis

- Italiaanse ham met meloen

- Perziken gevuld met tonijnsla

- Tomaatjes gevuld met grijze garnaal

- Varkensgebraad met mosterddressing (koud)

- Italiaanse ham met meloen

- Kalkoenfilet met sinaasappelsaus en krielaardappeltjes (warm)

- Tongscharrolletjes dugléré en aardappelpuree (warm)

- Assortiment van koude groenten aangevuld met aardappelsalade, pastasalade, mayonaise, cocktailsaus en remouladesaus 

- Incl. gebruik van warmhoudschalen

35.50,- Euro per persoon

 

Deze buffetten zijn uitbreidbaar met volgende desserts:

 

Desserten buffet

- Witte en bruine chocolademousse
- Bavaroise
- Tiramisu
- Pana cotta
- Rijstpap met saffraan

8.50,- Euro per persoon

 

Kaas en desserten buffet

- Desserten buffet
- Assortiment van kaasjes
- Broodjesmand

11.00,- Euro per persoon

 

Wij voorzien voor uw buffet de nodige plateaus, warmhoudschalen enz...    Afhaal menu’s, buffetten en desserts dienen min. 7 dagen voordien besteld te worden!

 

Afhaalmenu’s

 

Afhaalmenu 1

Soep naar het humeur van de chef

Kalkoenfilet met champignonroomsaus, warme groenten en huisbereide aardappelkroketjes

Chocolademousse

23.50,- per persoon incl. vers gebakken tafelbroodjes 

 

Afhaalmenu 2

Eendenmousse met porto geparfumeerd

Aspergeroomsoep met groene asperge punten en gerookte zalmsnippers

Victoriabaarsfilet met groene kruidensaus, warme groentjes en aardappelpuree

Bavaroise van framboosjes

32.50,- per persoon incl.  vers gebakken tafelbroodjes 

 

Afhaalmenu 3

Terrine van zalm en zonnevis

Bloemkoolsoep met bieslookringen

Varkenshaasje met graanmosterdsaus, assortiment wintergroentjes en aardappelkroketjes

Chocolademousse

33.50,- per persoon incl. vers gebakken tafelbroodjes    

 

Afhaalmenu 4

Trio van amuseglaasjes

Cappuccino van champignons met limoenroom

Gebraiseerde parelhoenfilet met groenteboeket en aardappelkroketjes

Tiramisu

37.00,- per persoon incl. vers gebakken tafelbroodjes    

 

Afhaalmenu 5

Rundscarpaccio met rucola, huisgemarineerde olijfjes en zongedroogde tomaat

Witloofroomsoep met grijze garnaaltjes

Tongscharrolletjes op Normandische wijze met aardappelpuree en warme groenten

Assortiment van uitgelezen kaasjes

37.50,- per persoon incl. vers gebakken tafelbroodjes 

 

- Menu’s kunnen naar uw wensen en inzicht aangepast worden.

- Zijn eenvoudig op te warmen

- Wij leveren u een duidelijke beschrijving voor het opwarmen van de gerechten.

 

Wij voorzien voor uw buffet de nodige plateaus, warmhoudschalen enz...  

Afhaal menu’s, buffetten en desserts dienen min. 7 dagen voordien besteld te worden!

 

Restaurant - Feestzaal Nicoty, Visbeekbaan 5, 2275 Wechelderzande (Lille) Tel: 03/312.36.82